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Si tu veux apprendre à faire une bonne infusion de safran, visite notre article de blog
We start this recipe by peeling a large potato and slicing it. Then we fry it on both sides and set it aside.
Then, we repeat the process but this time with a large tomato. We slice it, fry it on both sides, and set it aside.
Now we are going to chop the blood sausage and set it aside for later.
Now we chop the sausages, bacon, and ribs. We put them in the oil and brown them. After placing the meat, we cut a head of garlic in half and place it in the center until the meat is browned. Once browned, we set aside.
We are going to add the paprika, chickpeas, and rice and stir it a couple of times.
After stirring the rice a little, we add the meat and get ready for the next step.
Once we have placed the meat and everything is well mixed, we add the homemade broth.
After adding the broth, we add the saffron infusion.
When there are about 6 minutes left for the water to evaporate, we add the potato, tomato, and blood sausage
We will try to decorate a little when placing them. After about 6 minutes of placing them, the paella will be ready.
En suivant ces étapes, tu as maintenant sur ta table un riz au four dans une poêle à paella pour toi et tes convives. Allez, mange et régale-toi !
Je suis Sergio, une personne qui met toujours beaucoup d’enthousiasme et de passion dans tout ce qu’il entreprend.
Le riz a toujours été pour moi un moyen de dépassement personnel, une forme d’art en soi.
Pour moi, l’ingrédient vedette est toujours l’Amour que l’on y met.
Donne dans la vie ce que tu aimerais toujours recevoir, et le résultat sera forcément spectaculaire.
La cuisine est un univers à part entière. On y expérimente, on y ressent, on y apprend.
Ma passion pour les plats de riz a commencé à l’âge de 14 ans. Et plus j’avance, plus j’aime explorer et confronter différentes approches. C’est comme ça qu’on apprend. Pas seulement en écoutant, mais en vivant l’expérience.
Suis-moi et découvre des recettes innovantes et des événements sur mon Instagram @_comeydisfruta_.
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