Recette de _comeydisfruta_ : Plat de riz cuit à la paella

Posted on1 Year ago by 1130
Recette de l'auteur:
Recette de l'auteur:
@_comeydisfruta_

INGRÉDIENTS:

Côte de Porc
Ail
Poitrine
Pois chiches
Paprika
Boudin noir
1,6L de Bouillon fait maison
Pomme de terre
200 gr de riz variété Albufera de Tartana
Saucisses
Huile d'olive extra vierge
Sel
Infusion de safran

Si tu veux apprendre à faire une bonne infusion de safran, visite notre article de blog


PAS À PAS

1.- Couper et faire frire les pommes de terre

1.- Couper et faire frire les pommes de terre

5 min.

We start this recipe by peeling a large potato and slicing it. Then we fry it on both sides and set it aside.

2.- Couper et faire frire la tomate

2.- Couper et faire frire la tomate

5 min.

Then, we repeat the process but this time with a large tomato. We slice it, fry it on both sides, and set it aside.

3.- Hachez le boudin

3.- Hachez le boudin

Now we are going to chop the blood sausage and set it aside for later.

4.- Faire dorer la viande

4.- Faire dorer la viande

6 min.

Now we chop the sausages, bacon, and ribs. We put them in the oil and brown them. After placing the meat, we cut a head of garlic in half and place it in the center until the meat is browned. Once browned, we set aside.

5.- Ajoutez le riz

5.- Ajoutez le riz

6 min.

We are going to add the paprika, chickpeas, and rice and stir it a couple of times.

6.- Ajouter la viande

6.- Ajouter la viande

2 min.

After stirring the rice a little, we add the meat and get ready for the next step.

7.- Ajouter le bouillon

7.- Ajouter le bouillon

2 min.

Once we have placed the meat and everything is well mixed, we add the homemade broth.

8.- Ajoutez l'infusion de safran et laissez cuire

8.- Ajoutez l'infusion de safran et laissez cuire

16 min.

After adding the broth, we add the saffron infusion.

9.- Ajouter les pommes de terre, les tomates et le boudin noir

9.- Ajouter les pommes de terre, les tomates et le boudin noir

6 min.

When there are about 6 minutes left for the water to evaporate, we add the potato, tomato, and blood sausage

10.- Prêt à manger

10.- Prêt à manger

We will try to decorate a little when placing them. After about 6 minutes of placing them, the paella will be ready.

PROFITEZ-EN MAINTENANT

PROFITEZ-EN MAINTENANT

En suivant ces étapes, tu as maintenant sur ta table un riz au four dans une poêle à paella pour toi et tes convives. Allez, mange et régale-toi !

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